Professionelt murerarbejde på Samsø

Murermester Erik Rasmussen tilbyder kompetent kvalitetshåndværk

Hvad end det drejer sig om nybyg, renovering eller reparationer. Vi udfører alle former for mureropgaver på Samsø og står for byggeprocessen for både privatpersoner og virksomheder. Uanset opgavens størrelse arbejder vi ud fra nøgleordene kvalitet og kundetilfredshed, som er to ting, der går hånd i hånd.

Renovering af badeværelser

Drømmer du om et nyt badeværelse, eller trænger dit eksisterende blot til en fornyende opfriskning, så kan Murermester Erik Rasmussen udføre opgaven for dig. Vi kan både tilbyde mindre renoveringer af badeværelser og gennemgribende totalrenovering med nyt inventar, gulvvarme, sanitet og alt, hvad det indebærer.

Uanset omfanget af opgaven, vil en renovering af badeværelse ofte omfatte flisearbejde eller klinkearbejde. Her har vi stor erfaring, og vi lægger fliser og klinker med øje for detaljen og fokus på det gode helhedsindtryk.

Facaderenovering

Er din husfacade slidt og træt at se på, så kan det være på tide med en facaderenovering. Murermester Erik Rasmussen tilbyder at reparere din facade, så den igen er flot, holdbar og indbydende at se på.

Hvad end du skal have udført omfugning, pudsarbejde, maling, skalmuring eller opmuring, så klarer vi opgaven med sans for kvalitet. Facaden skal nemlig holde tæt i alt slags vind og vejr, og gerne i mange år frem.

Tagarbejde

Skal du have lagt nyt tag, eller trænger dit gamle til reparation, så kan Murermester Erik Rasmussen udføre opgaven for dig. Dit tag er husets mest udsatte del, og derfor skal tagarbejdet udføres korrekt, så taget holder tæt og isolerer bedst muligt.

Vi lægger, renoverer og reparerer alle typer af tag og tagkonstruktioner, og vi har også erfaring i opmuring i skorstene og reparation heraf.

Renovering

Trænger din bolig til fornyelse, kan en renovering være svaret. Murermester Erik Rasmussen kan stå for dit renoveringsprojekt, så dine ønsker går i opfyldelse.

Typiske renoveringsprojekter vedrører nyt køkken og bad, som i den grad øge din boligs værdi. Renoveringen kan også omhandle en bedre udnyttelse af husets kvadratmeter, så I får en bedre plantegning med plads til jeres liv.

Nybyg og tilbyg

Går du i tanker om nybyg, eller ønsker du en tilbygning til dit allerede eksisterende hus, så børnene for eksempel får deres egen afdeling, så kan Murermester Erik Rasmussen i godt samarbejde med øens øvrige håndværkere stå for totalentreprisen af projektet.

Sammen med dig finder vi frem til de løsninger, der bedst passer til dine behov.